Ολυμπιακός: Τα εκατοστά που χάρισαν την κούπα στους «ερυθρολεύκους» (vid)

Ολυμπιακός: Τα εκατοστά που χάρισαν την κούπα στους «ερυθρολεύκους» (vid)

Newsroom
Τα εκατοστά που έγραψαν την ιστορία | Οι γραμμές του VAR στο γκολ του Ελ Κααμπί

bet365

Το βίντεο από το VAR που δείχνει τα ελάχιστα εκατοστά για τα οποία καλύπτεται ο σκόρερ Ελ Καμπί στο νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League επικρατώντας με 1-0 της Φιορεντίνα στην παράταση χάρη στο γκολ του Ελ Καμπί στο 116ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως η ιστορία θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά αν τα εκατοστά δεν ήταν υπέρ των «ερυθρολεύκων» στην συγκερκιμένη φάση.

Δείτε το βίντεο με τον έλεγχο του VAR:

Βλέπετε στην κίνηση που κάνει ο Ελ Καμπί για να ξεμαρκαριστεί πριν την εκτέλεση καλύπτεται για ελάχιστα εκατοστά από τον προσωπικό του αντίπαλο. Μάλιστα, η φάση ήταν τόσο οριακή που πήρε αρκετή ώρα στους διαιτητές που βρίσκονται στο VAR να σιγουρευτούν για την φάση, κάτι που μεγάλωσε ιδιαίτερα την αγώνα που υπήρχε στο γήπεδο και στην συνέχεια προκάλεσε το ξέσπασμα των ανθρώπων και των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα