Ολυμπιακός: Καλύτερο γκολ του Conference League το «ψαλιδάκι» του Ελ Καμπί (vid)

Ολυμπιακός: Καλύτερο γκολ του Conference League το «ψαλιδάκι» του Ελ Καμπί (vid)

Newsroom
Καλύτερο γκολ του Conference League το «ψαλιδάκι» του Ελ Καμπί (vid)

bet365

Η UEFA έκανε γνωστά τα δέκα καλύτερα γκολ που επετεύχθησαν στο φετινό Conference League, με το «ψαλιδάκι» του Ελ Καμπί κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας.

Το τεχνικό πάνελ παρατηρητών της UEFA, μετά τον MVP της σεζόν και την καλύτερη ενδεκάδα της, ανέδειξε και τα δέκα καλύτερα τέρματα που μπήκαν στην διοργάνωση την φετινή σεζόν. Σ' αυτή την κατηγορία, ο Ολυμπιακός, που κατέκτησε το τρόπαιο, είχε μία και καλή συμμετοχή, αυτή του Αγιούμπ Ελ Καμπί με το «ψαλιδάκι» που έκανε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στο εκτός έδρας ματς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού, για τον οποίο έχει ήδη μαζευτεί πλήθος... μνηστήρων, μετά το βραβείο του καλύτερου παίκτη της σεζόν και μία θέση στην καλύτερη ενδεκάδα, πήρε κι εκείνος του καλύτερου τέρματος της χρονιάς, αφού το «ψαλιδάκι» επικράτησε κάθε ανταγωνισμού.

Δείτε εδώ τα δέκα καλύτερα τέρματα του Conference League και παρακάτω μόνο του το αριστούργημα του Ελ Καμπί:

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα