Ολυμπιακός: Το έξτρα κέρδος για τα διαρκείας με τους αγώνες της Ευρώπης

Ολυμπιακός: Το έξτρα κέρδος για τα διαρκείας με τους αγώνες της Ευρώπης

Τα διαρκείας στον Ολυμπιακό

bet365

Οι κάτοχοι των διαρκείας της επόμενης χρονιάς στον Ολυμπιακό θα έχουν έξτρα οφέλη σε επίπεδο παρακολούθησης αγώνων ως προς την Ευρώπη.

Στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, η διάθεση των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει, ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Conference μπαίνει απευθείας στο Europa League και στη φάση των ομίλων. Θα είναι λοιπόν άλλα τα δεδομένα.

Με το νέο format της Ευρώπης θα έχει σίγουρα 4 ματς στην έδρα του. Ο Ολυμπιακός θα παίζει μέχρι τα τέλη Γενάρη και το πιθανότερο είναι να έχει και 5ο ματς με το σύστημα αυτό. Επίσης στο Europa League θα συμμετέχουν μεγάλες ομάδες της Ευρώπης όπως Μάντσεστερ Γιουναιτεντ, Ρόμα και αρκετές ακόμα.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουν προκύψει και οι 35 πιθανοί αντίπαλοι των Πειραιωτών αλλά γνωρίζουμε τους 12, εκ των οποίων οι έξι θα βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ που για την ιστορία ενδέχεται να συμπεριληφθεί και ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τις Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πόρτο, Λάτσιο, Τότεναμ, Ρεάλ Σοσιεδάδ κάτι που σημαίνει πως θα κοντραριστεί με δύο εξ' αυτών, ενώ μεταξύ των «36» θα βρίσκονται και οι Λιόν, Αλκμααρ, Νις, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Χόφενχαϊμ, όπου αναμένεται να μπουν από το 2ο ως το 4ο γκρουπ και επίσης λογίζονται ως ενδεχόμενοι αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας.

Η βαθμολογία των «36» θα είναι κοινή και μετά την ολοκλήρωση των οκτώ αγωνιστικών οι πρώτοι θα περάσουν απευθείας στους «16». Όσοι βρεθούν από την 9η ως και την 16η θέση θα αντιμετωπίσουν στα Play Off με πλεονέκτημα έδρας ως γηπεδούχοι στις ρεβάνς, μία ομάδα που θα βρίσκεται από την 17η ως και την 24η. Οι ομάδες από την 25η και κάτω θα ολοκληρώσουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία.

Οι ημερομηνίες του League Phase

1η αγωνιστική: 25-26/9
2η αγωνιστική: 3/10
3η αγωνιστική: 24/10
4η αγωνιστική: 7/11
5η αγωνιστική: 28/11
6η αγωνιστική: 12/12
7η αγωνιστική: 23/1
8η αγωνιστική: 30/1
Play Off 1o ματς: 13/2
Play Off 2ο ματς: 20/2
Φάση «16» 1ο ματς: 6/3
Φάση «16» 2ο ματς: 13/3
Προημιτελικά 1ο ματς: 10/4
Προημιτελικά 2ο ματς: 17/4
Ημιτελικά 1ο ματς: 1/5
Ημιτελικά 2ο ματς: 8/5
Τελικός (Μπιλμπάο): 21/5

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα