Καρεμπέ: «Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν το DNA της νίκης»

karempe_eurokinsii.jpg

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV ενόψει του τελικού του Champions League και παρομοίασε το DNA του Ολυμπιακού με αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ντόρτμουντ. Ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τον ευρωπαϊκό θρίαμβο των Ερυθρόλευκων στον τελικό του Champions League και παρομοίασε το... DNA των Πειραιωτών με της Βασίλισσας, αναφορικά με το πνεύμα του νικητή.

«Πρώτα απ' όλα πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα και γενικότερα όλον τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Ξέρουμε ότι τώρα έχουμε κάνει το όνειρο μας πραγματικότητα. Είναι μια πραγματικότητα.

Είναι μόνο η αρχή, επομένως συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά με βάση αυτό που πετύχαμε. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

Μιλώντας για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι τελικοί της είναι πάντα συνυφασμένοι με νίκες. Όπως κάναμε και εμείς στον πρώτο ματς τελικό, προσπαθήσαμε και κατάφεραμε να πάρουμε το τρόπαιο στο σπίτι μας. Επομένως όντως είμαστε σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν μιλάμε για DNA, όταν μιλάμε για την κουλτούρα της νίκης, ο Ολυμπιακός είναι ακριβώς ίδιος με τη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα