Κατάθεση ψυχής με post ο Ποντένσε: «Για κάθε παιδί στην Ελλάδα, πρέπει να νιώθετε τυχεροί που είστε φίλαθλοι του Ολυμπιακού»

Το τρόπαιο του Conference League

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε σε post του έγραψε - και πάλι - λόγια καρδιάς για τον Ολυμπιακό δείχνοντας ξανά πόσο πολύ αγαπά αυτήν την ομάδα και πόσο δεμένος είναι μαζί της.

Από μέρους ο Ντάνιελ Ποντένσε έκανε ένα ακόμα post για τον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος έγραψε σχετικά:

Αυτό είναι για εσάς παιδιά: Δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτά που βίωσα πέρυσι. Από την άφιξή μου στο αεροδρόμιο έως και τώρα δεν ένιωσα ποτέ άλλοτε τόση αγάπη και στήριξη σαν και τη δική σας.

Ακόμα και σε δύσκολα ματς μου δείξατε πώς να επανέλθω! Γι' αυτό πρέπει να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε ώθηση! Κάποιοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει ποτέ να γυρνάς σε ένα μέρος που ήσουν χαρούμενος. Τι να πω εγώ για αυτό; Η πρώτη μου φορά ήταν το κάτι άλλο και η 2η ήταν εξωπραγματική, από άλλον κόσμο! Δεν θα μπορούσα να τη φανταστώ πιο καλή.

Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα: πρέπει να νιώθετε πολύ τυχεροί που είστε φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Και, ναι, νιώθω πολύ τυχερός που είμαι μέρος του Ολυμπιακού. Οικογένεια για πάντα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα