Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από τον τελικό του Champions League Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-2 (vid)

Newsroom
real_madrid_ch_l_2024

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League και βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης για 15η φορά στην ιστορία της.

Στην κορυφή της Ευρώπης για 15η φορά στην ιστορία της ανέβηκε χθες (1/6) η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς επικράτησε 2-0 της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League που έγινε στο Λονδίνο και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι Βεστφαλοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο όπου μεταξύ άλλων είχαν και δοκάρι με τον Φίλκρουγκ 23', σε μία φάση πάντως όπου αν έβρισκε δίχτυα το γκολ ενδέχεται να μην μετρούσε επειδή σε πρώτο πλάνο έδειξε εκτεθειμένος και τον «λόγο» θα είχε το VAR.

Στο δεύτερο μισό όμως «μίλησαν» οι «μερένγκες», καθώς άνοιξαν το σκορ στο 74' με τον με τον Καρβαχάλ ύστερα από κόρνερ του Κρόος και στο 83' ο Βινίσιους διπλασίασε τα τέρματά τους και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα