Μπατιστούτα: «Θα μπορουσε να παίξει καλύτερα στον τελικό η Φιορεντίνα»

Newsroom
Μπατιστούτα

bet365

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα σχολίασε τον τελικό του Conference League και στάθηκε στη Φιορεντίνα, τονίζοντας ότι οι «βιόλα» θα μπορούσαν να είχαν παρουσιαστεί καλύτεροι στο μεγάλο ραντεβού της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα κλήθηκε να σχολιάσει ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Ο άλλοτε επιθετικός των «βιόλα» μίλησε για το μεγάλο ραντεβού της Νέας Φιλαδέλφειας που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην παλιά του ομάδα.

Ο «Μπατιγκόλ» τόνισε ότι η Φιορεντίνα θα μπορούσε να παρουσιαστεί καλύτερη στο συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους δύο συνεχόμενους τελικούς που έχει αγωνιστεί η ιταλική ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.

«Είναι τελικοί, μερικές φορές ζητάς πάρα πολλά. Η παρουσία σε δύο συνεχόμενους τελικούς αξίζει μόνο χειροκρότημα. Όμως στο ποδόσφαιρο πάντα ψάχνουμε το κακό. Είναι τελικοί και χάθηκαν την τελευταία στιγμή. Κατά τη γνώμη μου, η Φιορεντίνα θα μπορούσε να παίξει καλύτερα, αλλά είναι ένας τελικός και μπορεί να μην είσαι καλός και να χάσεις», δήλωσε ο Μπατιστούτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα