Ολυμπιακός: Στην Κρήτη οι ευρωπαϊκές κούπες των «ερυθρολεύκων»

Ολυμπιακός: Στην Κρήτη οι ευρωπαϊκές κούπες των «ερυθρολεύκων»

Newsroom
Κούπες

bet365

Την ευκαιρία να δουν τα Κύπελλα του Conference League και Youth League θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού της Κρήτης, με τις κούπες να βρίσκονται από την Τετάρτη έως το Σάββατο σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο.

Οι εορτασμοί της φετινής ονειρικής χρονιάς για τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο συνεχίζονται. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να κατακτήσουν το Conference League και να γίνουν η πρώτη ομάδα στην χώρα μας που παίρνει Ευρωπαϊκό, ενώ και η Κ19 έκανε δικό της το Youth League.

Τις δύο αυτές σημαντικές κούπες θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» στην Κρήτη. Συγκεκριμένα από την Τετάρτη έως το Σάββατο τα Κύπελλα θα βρίσκονται σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο. Αναλυτικά η σχετική αναφορά του Ολυμπιακού έχει ως εξής: «Η περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα στην Κρήτη.

Οι κούπες του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League θα βρεθούν την Τετάρτη (12/6) στα Χανιά.

Την Πέμπτη (13/6) στο Ρέθυμνο, την Παρασκευή (14/6) στο Ηράκλειο και το Σάββατο (15/6) στον Άγιο Νικόλαο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές την Τρίτη (11/6)».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα