Conference League: Στην Γεωργία ή την Αλβανία η Ευρωπαϊκή συνέχεια της Ομόνοιας

Conference League: Στην Γεωργία ή την Αλβανία η Ευρωπαϊκή συνέχεια της Ομόνοιας

Newsroom
32
Με τον νικητή του ζευγαριού Τορπέντο Κουταΐσι (Γεωργία) – Τίρανα (Αλβανία) ανάμεσα κληρώθηκε η Ομόνοια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η Ομόνοια μετά την πρωινή προκλήρωση είχε βρεθεί με υποψήφιους αντιπάλους τον νικητή ενός εκ των ακόλουθων ζευγαριών (και όχι μόνο):

Τορπέντο Κουταΐσι (Γεωργία) – Τίρανα (Αλβανία)
Τσέρνο Μόρε (Βουλγαρία)
Ίσλοχ Μινσκ Ρέτζιον (Λευκορωσία) – Λα Φιορίτα (Σαν Μαρίνο)
Σουμκάιτ (Αζερμπαϊτζάν)
Ρουζόμπεροκ (Σλοβακία) – Τομπόλ (Καζακστάν)

Σε περίπτωση που οι Πράσινοι κληρωνόντουσαν με κάποια ομάδα η οποία δεν ήταν ζευγαρωμένη στον πρώτο προκριματικό γύρο, τότε δε θα χρειαζόταν να περιμένει αντίπαλο από τους νικητές των ζευγαριών και θα μπορούσε να προετοιμαστεί γνωρίζοντας «τι μέλλει γεννέσθαι».

Το εμπόδιο του Τριφυλλιού εν τέλει για την League Stage, της τρίτης τη τάξει Ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα είναι είτε η Τορπέντο Κουταΐσι (Γεωργία) –είτε η Τίρανα (Αλβανία). Τον νικητή του ζευγαριού θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις την 25η Ιουλίου, με την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για μια βδομάδα αργότερα και την 1η Αυγούστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα