Συλαϊδόπουλος στο Gazzetta: «Έτσι πήραμε το Ευρωπαϊκο με τον Ολυμπιακό!»

Συλαϊδόπουλος στο Gazzetta: «Έτσι πήραμε το Ευρωπαϊκο με τον Ολυμπιακό!»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος σε μια κουβέντα με τον Βασίλη Σαμπράκο

bet365

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος διηγείται στον Βασίλη Σαμπράκο την ιστορία της δημιουργίας της ομάδας του Ολυμπιακού που κατέκτησε το UEFA Youth League 2024.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, σε ένα μοναδικό βίντεο με τον Βασίλη Σαμπράκο, αναλύει το μοντέλο παιχνιδιού της Κ19 ομάδας των «ερυθρόλευκων» που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Youth League και δείχνει στον πίνακα τακτικής το game plan του τελικού με την Μίλαν. Πώς κατάφερε ο Ολυμπιακός να φτάσει μέχρι τον τίτλο και να αποκλείσει κάθε αντίπαλο που βρέθηκε στον δρόμο του; Πώς εξηγείται τακτικά η μεγάλη επιτυχία; Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος δίνει όλες τις απαντήσεις.

Οι θέσεις των παικτών σε φάση ανάπτυξης

- Οι θέσεις των παικτών του Ολυμπιακού σε φάση ανάπτυξης

Μιλάμε, άλλωστε, για την ομάδα που «αποθέωσε» η ομάδα ανάλυσης της UEFA, αποτυπώνοντας τις ιδέες του Έλληνα προπονητή, οι οποίες εφαρμόστηκαν στο χορτάρι.

Η πίεση

- Ο τρόπος πίεσης στον αντίπαλο

Ο Συλαϊδόπουλος μοιράζεται και την εμπειρία της κατάκτησης του UEFA Conference League 2024 με τον Ολυμπιακό στο πλευρό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, και μιλά για την τύχη του να μελετά την μεθοδολογία και την ηγεσία του Ισπανού προπονητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα