Ολυμπιακός: Το χρηματιστήριο Nasdaq συνεχάρη τους Πειραιώτες σε billboard στη Νέα Υόρκη! (vid) 

Ολυμπιακός: Το χρηματιστήριο Nasdaq συνεχάρη τους Πειραιώτες σε billboard στη Νέα Υόρκη! (vid) 

Ο Ολυμπιακός

bet365

Με ένα εντυπωσιακό μήνυμα σε billboard το Nasdaq συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League, την πρώτη ελληνική ομάδα όπου κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Μέχρι τη Νέα Υόρκη έφτασε η χάρη του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Conference League. Την ιστορική αυτή κατάκτηση των Πειραιωτών. Το χρηματιστήριο του Nasdaq με μύνημά του συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Συνεχάρη την πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός

To billboard του Nasdaq στην Τimes Square είχε λοιπόν χρώμα ερυθρόλευκο και ελληνικό. «Ο Νasdaq συγχαίρει τον Ολυμπιακό της Ελλάδας για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League το 2024», έγραφε το μήνυμα που παίζει στο billboard και ενώ κόσμος των Πειραιωτών συγκεντρώθηκε στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα και χειροκροτώντας. Μάλιστα από τις 10:00 ώρα Νέας Υόρκης (17:00 ώρα Ελλάδας) το μήνυμα αυτό έπαιξε στο billboard του Nasdaq!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα