Ολυμπιακός: Στην Παναγιά της Τήνου τα ευρωπαϊκά τρόπαια

Ολυμπιακός: Στην Παναγιά της Τήνου τα ευρωπαϊκά τρόπαια

Newsroom
ελλαδα

bet365

Στην Τήνο βρέθηκαν τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, τα οποία τοποθετήθηκαν και στην Παναγία της Τήνου και πήραν την ευλογία της Μεγαλόχαρης Παναγίας.

Συνεχίζεται η περιοδεία των τροπαίων του Conference League και του UEFA Youth League, με σταθμό την Τήνο, όπου βρέθηκαν και στην Παναγία της Τήνου.

Εκεί τα υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου του Β’, στον Πανίερο Ναό της Μεγαλόχαρης και μαζί ήταν ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς νήσου Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, ο Αντιπρόεδρος του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου κ. Δημήτριος Λούβαρης.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου, έδωσε την ευλογία της Μεγαλόχαρης Παναγίας, για να συνεχιστούν οι επιτυχίες του Ολυμπιακού και του προέδρου της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο στον αθλητισμό όσο όμως και στη ζωή και να συνεχιστεί το μεγάλο έργο του Ολυμπιακού στην ακαδημία του, όπου δημιουργεί μεγάλους αθλητές για το μέλλον αλλά και σωστούς ανθρώπους.

Επιπλέον συνεχάρη τους πάντες για την απόκτηση των Ευρωπαϊκών τρόπαιων.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος εκ μέρους της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ πρόσφερε ένα αντίγραφο της Αγίας Εικόνος της Μεγαλόχαρης και εκδόσεις του ΠΙΙΕΤ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα