ΑΕΚ: Η Ίντερ Εσκάλδες διέλυσε τη Βέλεζ κι έκλεισε «ραντεβού» με την Ένωση

ΑΕΚ: Η Ίντερ Εσκάλδες διέλυσε τη Βέλεζ κι έκλεισε «ραντεβού» με την Ένωση

Ιάσονας Θεριός
Ίντερ Εσκάλδες

bet365

Από την Ανδόρα θα αρχίσουν τα φετινά ευρωπαϊκά ταξίδια της ΑΕΚ, μιας και η Ίντερ Εσκάλδες απέκλεισε τη Βέλεζ Μόσταρ (6-1 συν. σκορ) και εξασφάλισε την παρουσία της στη συνάντηση με την Ένωση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η... γνώριμη, για την ΑΕΚ, Βέλεζ Μόσταρ έκανε στην άκρη και η Ίντερ Εσκάλδες «τσέκαρε» το εισιτήριό της για την ευρωπαϊκή «μάχη» με τους «κιτρινόμαυρους». Μετά το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού στη Βοσνία, η ομάδα από την Ανδόρα διέλυσε την αντίπαλό της (5-1) και να πάρει τη σπουδαία για εκείνη πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση.

Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο παιχνιδιού του ζευγαριού θα λάβει χώρα στις 24 Ιουλίου στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στην Ανδόρα.

Οι Βόσνιοι του Νταμίρ Κάναντι είχαν την ευκαιρία τους να χτίσουν βάσεις πρόκρισης, ωστόσο ο Χάσκιτς αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 39' και... τιμωρήθηκε. Δύο γκολ του 25χρονου φορ Γκιλόμ Λόπεζ στο 44' και το 45+2' έδωσαν το σημαντικό προβάδισμα στην Ίντερ. Το γκολ του Όρετς για το 2-1 στο 53' δεν φόβισε τον σύλλογο της Ανδόρας και ο Ντομί με ντοπιέτα (57' & 84') έβαλε κι αυτός την υπογραφή του στην επιτυχία της ομάδας του. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Αντρέου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα