Ολυμπιακός: Το βίντεο της UEFA για την ανανέωση του Ελ Καμπί, της «μηχανής των γκολ» (vid)

Ολυμπιακός: Το βίντεο της UEFA για την ανανέωση του Ελ Καμπί, της «μηχανής των γκολ» (vid)

ελλαδα

bet365

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί «έδεσε» για τα επόμενα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και η UEFA έφτιαξε ένα βίντεο με τα ευρωπαϊκά του γκολ.

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Αγιούμπ Ελ Καμπί και εκείνος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 31χρονος φορ είχε συνολικά 33 γκολ στην περσινή σεζόν ενώ βγήκε και πρώτος σκόρερ του Conference League, με αποτέλεσμα η UEFA να ανεβάζει δύο αναρτήσεις στα social media για την παραμονή του στον Πειραιά.

Το ένα ήταν τη στιγμή που ο Μαροκινός επιθετικός φιλάει το σήμα του Ολυμπιακού και το δεύτερο είναι ένα βίντεο με όλα τα ευρωπαϊκά γκολ του έμπειρου ποδοσφαιριστή, μεταξύ αυτών και το τέρμα στον τελικό του Conference League με το οποίο οι Πειραιώτες κατέκτησαν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα