Γκιούρτσο: «Θέλουμε να κερδίσουμε και να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο»

Γκιούρτσο: «Θέλουμε να κερδίσουμε και να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο»

Newsroom
ΓΚΙΟΥΡΤΣΟ
Ο Άνταμ Γκιούρτσο παραχώρησε δηλώσεις σε ουγγρική ιστοσελίδα, με αφορμή το ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στην Πάξι (25.7, 21:00).

Δηλώσεις στην ουγγρική ιστοσελίδα www.nemzetisport.hu έδωσε ο Άνταμ Γκιούρτσο. Ο άσος της ΑΕΚ Λάρνακας μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Πάξι (25/7, 21:00), σχολιάζοντας τόσο την αντίπαλο όσο και την προετοιμασία της ομάδας του.

Επίσης, απάντησε σε σχετική ερώτηση για το αν είναι δύσκολο να αγωνίζεται απέναντι σε ομάδες της πατρίδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Τα μεγάλα μυστικά δεν μπορούν πλέον να αποκαλυφθούν αυτές τις μέρες. Παρακολουθήσαμε μαζί τον επαναληπτικό αγώνα της Πάξι με τη ρουμανική ομάδα, είχαμε ένα δείπνο της ομάδας και παρόλο που όλοι ήξεραν πώς εξελίχθηκε ο πρώτος αγώνας και ότι θα χρειαζόταν ένα θαύμα για να προχωρήσει, παρακολουθήσαμε τον δεύτερο αγώνα με περιέργεια. Δύσκολα μπορείς να πεις μεγάλα πράγματα αυτή τη στιγμή: αυτός είναι ένας ευρωπαϊκός αγώνας, που δεν είναι ποτέ εύκολος απέναντι σε κανέναν, πουθενά. Οι άνθρωποι της Πάξι το βίωσαν αυτό στον προηγούμενο γύρο», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον αυριανό αγώνα στην Ουγγαρία:

«Μπορώ να είμαι διπλωματικός; Προσέχουμε μόνο τον εαυτό μας . Προετοιμαζόμαστε για κάθε αγώνα με τέτοιο τρόπο που θέλουμε να κερδίζουμε, άσχετα αν ξέρουμε ότι θα γίνει ρεβάνς. Θέλουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο, αν και υπάρχουν ερωτηματικά ως προς αυτό. Έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, άλλαξε και το προπονητικό τιμ, ανέλαβε ο Ισπανός Χουάν Φεράντο. Οπότε, χρειάζεται χρόνος για να εξελιχθεί το παιχνίδι μας, αλλά θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο Paks. Μέχρι τώρα, προπονούμασταν σε φιλικούς αγώνες και τα αποτελέσματα δεν ήταν πολύ καλά, αλλά αυτό δεν με επηρεάζει πολύ: θυμάμαι, συνέβαινε να κερδίσουμε κάθε φιλικό και να κολλήσουμε στην αρχή, αλλά και το αντίστροφο».

Για το αν είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο το ότι θα παίξει στην πατρίδα του, συμπλήρωσε:

«Η ποδοσφαιρική ζωή είναι έτσι, προσέχω τη δουλειά μου, ώστε αν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω, να βοηθήσω την ομάδα μου με την καλύτερη δυνατή απόδοση. Είναι ήδη μεγάλη χαρά για μένα να πάω σπίτι, πέρυσι στα προκριματικά της Conference League παίξαμε με μια λευκορωσική ομάδα, τη Zsogyino, η οποία μπορούσε να φιλοξενήσει τον αγώνα μόνο σε ουδέτερο έδαφος: το Mezőkövesden. Ήμουν ο πιο χαρούμενος, μπορούσα να είμαι στο σπίτι για λίγες ώρες, ένιωθα καλά. Αυτό είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο: έχουμε δώσει πολλές μεγάλες μάχες με τον János Szabó, έχω συναντήσει τον Dániel Böde πολλές φορές, ο Zsolt Haraszti ήταν αντίπαλος και συμπαίκτης μου, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας παίκτης στην ομάδα του Paks που δεν έχω ξανασυναντήσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα