ΑΕΚ: Δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης ο Λαμέλα

ΑΕΚ: Δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης ο Λαμέλα

Δημήτρης Βέργος
Ο Έρικ Λαμέλα της ΑΕΚ

bet365

Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στην OPAP Arena πριν την Ίντερ ντ' Εσκάλδες έλαβε χώρα δίχως τον Έρικ Λαμέλα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Την τελευταία προπόνηση ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League πραγματοποίησε η ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Σε αυτή ο Ματίας Αλμέιδα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Έρικ Λαμέλα ο οποίος βέβαια δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός και το νέο μεγάλο αστέρι του ρόστερ της Ένωσης προσβλήθηκε από μια ίωση με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την προπόνηση.

Όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο πρόγραμμα, με τον Αλμέιδα να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που έχει δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα.

Θυμίζουμε ότι απόψε τα μεσάνυχτα υπάρχει το deadline με το δικαίωμα της ΑΕΚ για δύο αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Πέρα από τον Λαμέλα, εκτός έχουν μείνει οι Οντουμπάτζο, Τσούμπερ, Περέιρα και Τσιλούλης.

Το κλίμα στην προπόνηση της ΑΕΚ ήταν όπως πάντα εξαιρετικό, κάτι που φάνηκε από την αρχή της προθέρμανσης και στη συνέχεια στα παιχνίδια κορόιδου. Στα πρώτα 15 λεπτά που ήταν ελεύθερα για τους εκπροσώπους του Τύπου οι κιτρινόμαυροι δούλεψαν στην ανάπτυξη από τα πλάγια με τελειώματα μέσα από την περιοχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα