Ορτίθ: «Πολύ δυνατή και εντυπωσιακή ομάδα η ΑΕΚ»

Newsroom
Ο προπονητής της Ίντερ ντ' Εσκάλδες, Φελίπ Ορτίθ

bet365

Ο τεχνικός της Ίντερ ντ' Εσκάλδες, Φελίπ Ορτίθ στη συνέντευξη Τύπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι είναι επικίνδυνη επιθετικά και πολύ ενισχυμένη από τις μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ίντερ ντ' Εσκάλδες, Φελίπ Ορτίθ:

Για την ΑΕΚ, το στυλ παιχνιδιού του Αλμέιδα και τι ξεχωρίζει: «Μου αρέσει η ΑΕΚ, την έχω μελετήσει. Βλέπω μια ομάδα πολύ έτοιμη και επαγγελματική. Πολύ εντυπωσιακή στο επιθετικό κομμάτι. Έχει ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο των παικτών με τις μεταγραφές που έχει κάνει».

Για τη δική του ομάδα: «Είμαστε μια ομάδα χωρίς πολλή εμπειρία, αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα. Ξέρουμε πως είμαστε μιας άλλης κατηγορίας ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε δύσκολα».

Για το αν θα ακολουθήσει ανάλογη τακτική όπως και στα ματς με τη Βελέζ: «Στο προηγούμενο ματς ήμασταν γενναίοι, πρωταγωνιστές με την μπάλα, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Αλλά αύριο θα δούμε».

Για το ποιους παίκτες της ΑΕΚ ξεχωρίζει: «Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της ΑΕΚ από την προηγούμενη σεζόν. Αν έλεγα ότι με ανησυχεί κάποιος παίκτης της ΑΕΚ περισσότερο θα ήταν έλλειψη σεβασμού σε άλλους. Έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα. Οποιοσδήποτε παίκτης είναι πολύ δυνατός».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα