ΑΕΚ Λάρνακας: Τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου του αντιπάλου της ΑΕΚ

ΑΕΚ Λάρνακας: Τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου του αντιπάλου της ΑΕΚ

Newsroom
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τα ευρωπαϊκά ματς, μίλησε ο προπονητής της Πάκσι, Γκιόργκι Μπόγκναρ, μαζί με τον παίχτη Ντάνιελ Μπόντε. Και οι δυο αναγνώρισαν την ποιότητα της ΑΕΚ, και υπογράμμισαν ότι πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη αντίπαλο.

Αναλυτικά κομμάτι των δηλώσεών τους:

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι, έχουμε δει κάποια πράγματα στα δύο παιχνίδια και πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι. Ξέρουμε πολλά πράγματα για το κυπριακό πρωτάθλημα, η ΑΕΚ είναι τοπ ομάδα και θα είναι δύσκολο απέναντι τους. Δεν θα κάνω πολλές αλλαγές, ο Κέβιν Χόρμπαν είναι το νέο μέλος και θα είναι μαζί μας».

Γιατί αποκλείστηκε η ομάδα του: «Είχαμε ένα κακό παιχνίδι στο πρώτο ματς, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο το παλέψαμε όμως δεν τα καταφέραμε να προκριθούμε».

Για τη φιλοσοφία μόνο με Ούγγρους παίκτες: «Είναι παράδοση της ομάδας, το ξέραμε από την αρχή για να έρθω εδώ και συμφώνησα γι’ αυτό».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Ντάνιελ Μπόντε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν είμαστε το φαβορί όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε. Όλοι ξέρουμε μέσα στα αποδυτήρια ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα που πέτυχε μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη. Όταν ήμουν μέλος της Ουγγαρίας ήμασταν μαζί με τον Γκιουρτσο είναι ένας μεγάλος παίκτης και θέλει προσοχή. Ήταν πολύ απογοητευτικό που χάσαμε από τους Ρουμανους, τώρα θα πρέπει να προκριθούμε και είναι σημαντικό να το πετύχουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα