Ομόνοια – Τορπέντο με προσφορά* για τους φίλους της Ομόνοιας από τη Novibet!

Ομόνοια – Τορπέντο με προσφορά* για τους φίλους της Ομόνοιας από τη Novibet!

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΟΒΙ
Με υψηλές βλέψεις ξεκινάει το φετινό της ευρωπαϊκό ταξίδι η Ομόνοια στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League!

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Το πρώτο εμπόδιο είναι Τορπέντο Κουτάισι και άπαντες στο «τριφύλλι» είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις – την Πέμπτη (19:30) - μέσα στο «ΓΣΠ». Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έπαιξε δυνατά φιλικά στην περίοδο της προετοιμασίας με στόχο να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Στόχος είναι να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και στη ρεβάνς να πάει με πλεονέκτημα. Η Ομόνοια θέλει να συνδυάσει τη νίκη και παράλληλα να διατηρήσει το «μηδέν» στην άμυνα και λόγω ποιότητα είναι ικανή μπροστά στο κοινό της να το καταφέρει. Σε απόδοση 3.50 η νίκη της Ομόνοιας σε συνδυασμό με το Under 2.5.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός ότι η Τορπέντο από την Γεωργία στον πρώτο προκριματικό γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της KF Τιράνων (1-1 0- 1). Και τα δυο παιχνίδια της περιτριγύρισαν στην ισοπαλία. Αναμένουμε προσεχτικό ματς από την Ομόνοια κυρίως στην εκκίνηση της αναμέτρησης και όσο περνάει η ώρα οι δύο προπονητές θα ρισκάρουν περισσότερο. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.05.

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακολουθεί και ρεβάνς σε μια βδομάδα στην Γεωργία, ενώ και οι πλευρές ουσιαστικά βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας. Καμία δεν έχει ανεβάσει στροφές και όλα δείχνουν ότι οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά πάνω στο χορτάρι. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες να δούμε ένα «κλειστό» ματς είναι αρκετές. Νίκη Ομόνοιας με 1 γκολ διαφορά σε απόδοση 3.25.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ

NOVIBET.COM.CY/INFO/OROI-OMONOIA30.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα https://safergambling.gov.cy/

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα