Ομόνοια: Focus στην Τορπέντο και «μεταγραφικό» στίγμα από Νταμπράουσκας

Ομόνοια: Focus στην Τορπέντο και «μεταγραφικό» στίγμα από Νταμπράουσκας

Newsroom
ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ
Όλος ο οργανισμός της Ομόνοιας ζει σε ρυθμούς Τορπέντο. Με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να κερδίζει ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις στην συνέντευξη Τύπου, τόσο στην ανάλυση της Τορπέντο, όσο και δίδοντας το μεταγραφικό στίγμα.

Όντας ειλικρινής, όπως πράττει από την πρώτη στιγμή, καθώς επίσης και με πολύ στοχευμένο λόγο και «δημοσιογραφικός», ο Βάλντας Νταμπράουσκας έβγαλε… ειδήσεις στα του «πρασίνου» ρεπορτάζ. Δε μάσησε τα λόγια του για τις μεταγραφές, τονίζοντας ότι είναι μεταβαλλόμενη η μεταγραφική περίοδος, και ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Προέταξε δε και τη συλλογικότητα των αποφάσεων. «Η ομάδα θα αξιολογείται στην πορεία. Θα δούμε ποια θα είναι η τελική μας επιλογή, δεν θα πάρουμε βιαστικές αποφάσεις. Δεν θα είναι απόφαση ενός ατόμου». Η Ομόνοια πέραν του Αλιούμ, θα προχωρήσει στην απόκτηση ακόμη δύο παικτών, «9» και «7», χωριά να αποκλείεται και κίνηση εν τέλει για «10», ίσως και λίστας β’. Να πούμε ότι «παίζει δυνατά» του Ατζιλι, με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε επαφές και μάλιστα να έχουν υποβάλλει δελεαστική πρόταση στον Ισραηλινό, ευελπιστώντας σε θετική απάντηση.

Μία άνω τελεία στα μεταγραφικά, προέχει ο αυριανός αγώνας με την Τορπέντο στο ΓΣΠ και όλος ο οργανισμός εκεί στρέφει την προσοχή του. Με στόχο να θέσει η ομάδα βάσεις πρόκρισης. Ο κόουτς Νταμπράουσκας μίλησε με κολακευτικά λόγια σε ότι αφορά τις αρετές της ομάδας από τη Γεωργία, αναλύοντας διεξοδικά την αυριανή αντίπαλο του «τριφυλλιού». Και ουσιαστικά έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του, ότι η … αήττητη Τορπέντο χρίζει της μεγίστης προσοχής και με τη δέουσα σοβαρότητα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Αλλιώς η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Στα αγωνιστικά, σε ζωντανή σύνδεση με το Ομόνοια Tv πριν από λόγο όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, συμπεριλαμβανομένων των Σιπριάνο και Αλιούμ. Να δούμε αργότερα απόψε, με την ανακοίνωση της πρώτης επίσημης αποστολής του Λιθουανού κόουτς, αν θα είναι αμφότεροι στη διάθεση του για το αυριανό ματς στο ΓΣΠ.

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα