Στιβ Κίν: «Είμαστε αήττητοι καιρό και έχουμε προετοιμαστεί για την Ομόνοια»

Newsroom
ΣΤΙΒ ΚΙΑΝ
Ο προπονητής της Τορπέντο Κουτάισι, Στιβ Κίν μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια (25/7, 19:30), τονίζοντας πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι.

Μετά τον Βάλντας Νταμπράουσκας, και ο Στιβ Κίν, προπονητής της Τορπέντο Κιουτάισι, παραχώρησε δηλώσεις ενώπιων των εκπροσώπων Τύπου, ενόψει του αυριανού (25/7, 19:30) αγώνα των δυο ομάδων στο ΓΣΠ.

Ο κόουτς της Τορπέντο μίλησε για τη φιλική ατμόσφαιρα που συνάντησε ο σύλλογος στην Κύπρο και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί για το ματς. Από πλευράς παικτών, τοποθετήθηκε ο Γιόνσεν, ο οποίος εξήγησε πως η Τορπέντο έχει πλεονέκτημα καθώς παίζει στη μέση της (δικής της) σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Στιβ Κιάν:

«H ατμόσφαιρα στην Κύπρο είναι πολύ φιλική. Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι, είμαστε αήττητοι για καιρό και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε εκτός τον αμυντικό μας μέσο Auro όμως θα παλέψουμε με τα όπλα που έχουμε».

Εκ μέρους των παικτών ο Γιόνσεν είπε:

«Παίζουμε στην μέση της σεζόν σε σχέση με την Ομόνοια κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Ξέρουμε ότι η Ομόνοια θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο όμως θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Για τον δικό μας κόσμο ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο να ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα γι’ αυτό ευχαριστούμε αυτούς που μας ακολούθησαν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα