ΑΕΚ - Ίντερ Ντ' Εσκάλδες: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Βασίλης Μπαλατσός
Στρακοσα

bet365

Οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το πρώτo της παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Η Ένωση φιλοξενεί την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στη Νέα Φιλαδέλφεια (24/7, 21:00 - Cosmote Sport 1)για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League και περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα έγινε γνωστή η αρχική σύνθεση του Δικεφάλου.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Θωμάς Στρακόσα, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί μπροστά του στην άμυνα. Γιόνσον και Σιμάνσκι θα είναι στον άξονα, με τον Πινέδα να βρίσκεται στον πάγκο. Γκατσίνοβιτς - Ελίασον στα άκρα και ο Λιούμπιτσιτς πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία.

ΑΕΚ (Mατίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Λιβάι Γκαρσία

Στον πάγκο είναι οι: Μπρινιόλι, Θεοχάρης, Πήλιος, Άμραμπατ, Κοϊτά, Πινέδα, Κάλενς, Μάνταλος, Φερνάντες, Μήτογλου, Γαλανόπουλος και Ζίνι

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα