Φεράντο: «Σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, όμως θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας»

Φεράντο: «Σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, όμως θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας»

Newsroom
ΦΕΡΑΝΤΟ
Ο Χουάν Φεράντο εξήγησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ Λάρνακας με την Πάξι (25/7, 21:00), πως πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, ωστόσο η ομάδα του θα κάνει το παιχνίδι της.

Μετά τις (πρωινές) δηλώσεις του συναδέλφου του και προπονητή της Πάξι, Γκιόργκι Μπόγκναρ, και ο Χουάν Φεράντο μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ Λάρνακας με τους Ούγγρους (25/7, 21:00, Live από το Gazzetta Cyprus), για τον 2ο προκριματικό του Conference League.

Ο Ισπανός κόουτς εξήγησε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, μιας και είναι το πρώτο της σεζόν, ωστόσο η ΑΕΚ θα παίξει το παιχνίδι της.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Άγχελ Γκαρθία, που χαρακτηριστικά δήλωσε ότι είναι δύσκολο να βάλει τα 20 γκολ που έβαζε ο Τρισκόφσκι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Στόχος μας είναι να επικεντρωθούμε στον αγώνα και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι πιο έτοιμος από εμάς, διότι έχει δύο παιχνίδια επίσημα στα πόδια του. Ωστόσο, ο στόχος μας είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Άγχελ Γκαρθία για το γεγονός ότι είναι πλέον ο πρώτος αρχηγός:

«Είναι μεγαλύτερη ευθύνη να είσαι αρχηγός. Στόχος μου είναι να δίνω τα πάντα στο γήπεδο και προσφέρω αυτά που μπορώ. Σίγουρα, είναι δύσκολο να βάλω τα 20 γκολ που έβαζε ο Τρισκόφσκι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα