Ομόνοια: Εκτός αποστολής ξανά ο Λοΐζου, μέσα Σεμέδο και Σιπριάνο ενόψει Τορπέντο

Ομόνοια: Εκτός αποστολής ξανά ο Λοΐζου, μέσα Σεμέδο και Σιπριάνο ενόψει Τορπέντο

Newsroom
ΛΟΙΖΟΥ
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας γνωστοποίησε την αποστολή της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού (25/7, 19:30, Live από το Gazzetta Cyprus) αγώνα με την Τορπέντο Κιουταϊσι, εκτός της οποίας έμεινε ο Λοΐζος Λοΐζου, ενώ μέσα σε αυτή βρίσκονται Σεμέδο και Σιπριάνο.

Μετά το φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών, όπου τέθηκε εκτός λόγω ενοχλήσεων, ο Λοΐζος Λοΐζου δεν συμπεριλήφθηκε ούτε στην αποστολή της Ομόνοιας για το αυριανό (25/7, 19:30) εντός έδρας παιχνίδι με την Τορπέντο Κιουταϊσι, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αντίθετα, διαθέσιμοι για τον Νταμπράουσκας είναι οι Σεμέδο και Σιπριάνο, καθώς και ο Αλιούμ που ανακοινώθηκε σήμερα από τους «πράσινους».

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (25/07) αγώνα απέναντι στην Τορπέντο Κουτάισι για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

 

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Χαμάς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Εράκοβιτς, Αλιούμ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα