ΑΕΚ: Εγραψε ιστορία ο Μουκουντί, το 100ο γκολ της Ενωσης στην «OPAP Arena» (vid)

ΑΕΚ: Εγραψε ιστορία ο Μουκουντί, το 100ο γκολ της Ενωσης στην «OPAP Arena» (vid)

Newsroom
δδα

bet365

Ο Αρολντ Μουκουντί βρήκε δίχτυα κόντρα στην Ιντερ Ντ' Εσκάλδες και σημείωσε το 100ο επίσημο γκολ της ΑΕΚ στο νέο της «σπίτι» σε όλες τις διοργανώσεις.

Το όνομά του στην ιστορία της ΑΕΚ και για έναν επιπλέον λόγο ξέχωρα το ότι έχει φορέσει τη φανέλα της και έχει κατακτήσει τίτλους μαζί της «έγραψε» απόψε (24/7) ο Αρολντ Μουκουντί, όταν και βρήκε δίχτυα στο 52' της αναμέτρησής της με την Ιντερ Ντ' Εσκάλδες.

Τότε ο Καμερουνέζος στόπερ σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από στατικό του Νίκλας Ελίασον και όχι μόνο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στα επίπεδα του 4-0 για τους «κιτρινόμαυρους» αλλά και σημείωσε το 100ο τους γκολ στην «OPAP Arena» σε όλες τις διοργανώσεις, εντός και εκτός συνόρων.

Το πρώτο ήταν από τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στις 3 Οκτωβρίου του 2022, στο 4-1 επί του Ιωνικού όταν και η Ενωση επέστρεψε στης Φιλαδέλφειας τα μέρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα