Λιούμπιτσιτς: «Στο ποδόσφαιρο πληρώνεις τα λάθη σου»

Λιούμπιτσιτς

bet365

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και στάθηκε στα λάθη της Ένωσης.

Η ΑΕΚ παρόλο που πήρε προβάδισμα τεσσάρων γκολ κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες πλήρωσε τη... χαλαρότητα της και εν τέλει επικράτησε με 4-3. Μετά το παιχνίδι ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν από πλευράς Δικεφάλου και τόνισε πως στη ρεβάνς της Ανδόρας η Ένωση πρέπει να παίξει όπως στο πρώτο ημίχρονο της «OPAP Arena».

Οι δηλώσεις του Κροάτη χαφ

Για το παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Στο πρώτο μέρος κάναμε όλα όσα θέλαμε, σκοράραμε τρία γκολ. Φτάσαμε στο 4-0 θα μπορούσαμε να βάλουμε πέντε, έξι αλλά δεν έγινε. Κάναμε δύο λάθη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο τα λάθη σου πληρώνεις.

Αν ξεκινήσουμε στον επαναληπτικό σαν το πρώτο μέρος πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα θα είναι δύσκολο αγώνας σε συνθετικό χλοοτάπητα αλλά ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για τη συμμετοχή του ως βασικός: «Κάθε παίκτης έρχεται για ανταγωνισμό. Μου αρέσει αυτό. Όλοι οι νέοι παίκτες που έρχονται, κι εγώ, θα παλέψουμε για μια φανέλα βασικού. Εγώ ξέρω ότι θα δώσω τη μάχη μου για να πάρω τη φανέλα βασικού αλλά φυσικά η τελική επιλογή του προπονητή».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Νομίζω ότι αυτό που έπαιξα σήμερα, στο 10 ή στο 8 box to box. Όταν είμαι κοντά στον Λιβάι να βρίσκομαι στο σωστό σημείο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα