Τα highlights από την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» (vid)

Τα highlights από την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» (vid)

Newsroom
φδα

bet365

Η ΑΕΚ επικράτησε 4-3 της Ιντερ Ντ' Εσκάλδες και πήρε την πρώτη της εκτός συνόρων νίκη της μετά την επιστροφή της στης Φιλαδέλφειας τα μέρη.

Την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη στην «OPAP Arena» πήρε απόψε (24/7) η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε 4-3 της Ιντερ Ντ' Εσκάλδες στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Ενωση, καθώς άνοιξε το σκορ με τον Λιούμπισιτς μόλις στο 6' και μετά τη «σκυτάλη» πήραν οι Λιβάι Γκαρσία (20', με ουσιαστικά ασίστ Στρακόσα!), Γκατσίνοβιτς (31') και Μουκουντί (52'). Μάλιστα πριν το 1-0, στο 5', ο Γκατσίνοβιτς είχε δοκάρι, όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 65' με το αυτογκόλ του Βίντα.

Λίγο αργότερα (74') ο Λιβάι Γκαρσία αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, κάτι που όμως δεν έπραξε και ο Αντρέου στο 78' για το 4-2. Ο Μαρτίνεθ με σουτ στο 83' διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» από την πλευρά τους απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα