Ομόνοια: Να φορέσει το καλό του κοστούμι το «τριφύλλι», θέτοντας βάσεις πρόκρισης

Ομόνοια: Να φορέσει το καλό του κοστούμι το «τριφύλλι», θέτοντας βάσεις πρόκρισης

Newsroom
ΟΜΟΝΟΙΑ
Με στόχο να πάρει -σαφές- προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού (1/8), η Ομόνοια υποδέχεται απόψε (19:30, Live από το Gazzetta Cyprus) την Τορπέντο Κουτάισι, στη «σκιά» του ζητήματος ΛοΪζου.

Με την υπολογίσιμη, σαφώς πιο έτοιμη και αήττητη Τορπέντο Κουτάισι ( 19:30, Live από το Gazzetta Cyprus), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού του Conference League, η Ομόνοια θέλει και μπορεί να σκοράρει… το πρώτο γκολ. Όπερ να κερδίσει τους Γεωργιανούς, παίρνοντας προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού σε επτά βραδιά. Και γιατί όχι, ει δυνατό να πάρει από απόψε σκορ πρόκρισης. Με την δέουσα σοβαρότητα προσεγγίσουν τον αγώνα οι «πράσινοι», έχοντας φροντίσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας να μεταφέρει στους παίκτες του ότι δεν πρόκειται για αμελητέα ποσότητα. Και να επιδείξουν το μέγιστο σεβασμό στην αντίπαλο τους.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο Λιθουανός κόουτς πιστεύει ακράδαντα στην ομάδα του και αναμένει ότι θα βγάλει στο χορτάρι σε ικανοποιητικό για τη χρονική περίοδο, τις αρετές που διαθέτει. Ποντάρει πολύ στις ευρωπαϊκές παραστάσεις που έχουν αρκετοί παίκτες από το ρόστερ. «Κανένας εφησυχασμός, καλή ομάδα, εμείς όμως είμαστε καλύτεροι και πάμε για τη νίκη», το σύνθημα από τα ενδότερα του «Ηλίας Πούλλος». Επίσης, όλοι στην ομάδα θέλουν να εμφανιστεί η ομάδα απόψε με τέτοιο τρόπο ώστε να βάλει στην εξίσωση και τον κόσμο, κάτι που θα της δώσει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ, στην προσπάθεια της για το «1-0».

Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα

Στα της 11άδας, η λογική λέει, θα πάει ο προπονητής με αυτούς που ξεκίνησαν απέναντι στην ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Φαμπιάνο, με τους Κουλιμπαλί και Παναγιώτου στο κέντρο της άμυνας. Ο Χαμάς θα παίξει στο αριστερό άκρο, με τον Μασούρα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση να βρίσκεται στα δεξιά. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Χάραλάμπους και Μάριτς, με τον Εράκοβιτς ξανά σε ρόλο 10αριού. Θέση διεκδικεί και ο Εβάντρο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ανδρόνικος Κακουλλής διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Στεπίνσκι. Στις πτέρυγες, θα δουπμε σίγουρα τον Σεμέδο στο αριστερό άκρο και τον Σίμιτς στο δεξιό.

Εκτός πλάνων ο τιμωρημένος από πέρσι Κούσουλος και ο Λοΐζου.

Εν αναμονή της επίσημης τοποθέτησης για Λοΐζου

Παρόλο που όλος ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το πως η ομάδα απόψε θα φθάσει στη νίκη, είναι πασιφανές ότι το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές σίγουρα έχει ραγίσει για τα καλά, μην πούμε και ότι δυστυχώς είναι «θρυμματισμένο»! Μετά το πέρας του αγώνα λογικά θα έχουμε μια επίσημη τοποθέτηση, ενώ κάποια στιγμή είναι λογικό να βγει προς τα έξω και η θέση του ποδοσφαιριστή σε όλο αυτό.

Δεν θα επεκταθώ, σεβόμενος και τους δύο, αλλά πάνω απ’όλους τους παίκτες και τους προπονητές που έχουν απόψε ένα σημαντικό ματ. Και ασφαλώς τον κόσμο, που για άλλη μια χρόνια, βλέπει να είναι θεατής στο ίδιο κακόγουστο έργο.

Η αποστολή της Ομόνοιας, αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Χαμάς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Εράκοβιτς, Αλιούμ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV. Και ασφαλώς ενημέρωση από το Gazzeta Cyprus.

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα