Λιούμπισιτς: «Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Λιούμπισιτς: «Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Newsroom
λιουμπι

bet365

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς αναδείχθηκε Cosmote MVP της αναμέτρησης με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες και δήλωσε πως εάν η ΑΕΚ παρουσιαστεί στη ρεβάνς όπως στο πρώτο ημίχρονο της «OPAP Arena», τότε δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα για την πρόκριση της στον επόμενο γύρο του Conference League.

MVP της αναμέτρησης με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Ο Κροάτης χαφ της Ένωσης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες και στάθηκε στα θετικά της Ένωσης από την αναμέτρηση.

Ο Λιούμπιτσιτς τόνισε πως εάν η ΑΕΚ παρουσιαστεί στη ρεβάνς όπως στο πρώτο ημίχρονο της «OPAP Arena», τότε δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα για την πρόκριση της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο κανάλι της Ένωσης «AEK TV»:

«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά. Κάναμε όσα θέλαμε. Ξεκινήσαμε ψηλά, πετύχαμε γρήγορα γκολ. Μετά τα γκολ δεν σταματήσαμε, ανεβήκαμε ψηλότερα, επιτεθήκαμε. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

 

Και στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι επίσης αρχίσαμε καλά, είχαμε τις ευκαιρίες μας ωστόσο όταν δεν τα καταφέρνεις μπροστά... Κάθε ομάδα στο Conference League δεν βρίσκεται εδώ χωρίς λόγο, μπορεί να σκοράρει. Ναι, μετά δεχτήκαμε κάποια ίσως ατυχή γκολ. Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι και μετά το παιχνίδι τελείωσε όπως τελείωσε. Νομίζω ότι αν παίξουμε εκτός έδρας όπως στο πρώτο ημίχρονο και αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα εκεί».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα