Καρσέδο: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα περάσουμε στον επόμενο γύρο»

Καρσέδο: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα περάσουμε στον επόμενο γύρο»

Newsroom
ΚΑΡΣΕΔΟ
Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet Sports, μετά την ήττα με 2-1 από τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία.

Στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, παρά την ήττα με 2-1 από τη Ζαλγκίρις, στάθηκε ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά το τι δήλωσε στην κάμερα της Cablenet:

«Κάναμε ένα καλό ματς. Αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Θεωρώ πως είμαστε η καλύτερη ομάδα και μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό.

«Οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν. Σίγουρα δεν είχαν πολλές προπονήσεις, αλλά όσο περνάει ο χρόνος θα βελτιωθούν. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να προκριθούμε στον επαναληπτικό»

Για το μήνυμα στους οπαδούς: «Ευχαριστούμε τους οπαδούς που ακόμα και στις ήττες είναι μαζί μας. Είμαι πεπεισμένος πως θα περάσουμε εμείς στον επόμενο γύρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα