ΑΕΚ: Η Νόα συνέτριψε τη Σλιέμα Γουόντερερς με 7-0 και περιμένει

Νοα

bet365

Η Νόα από την Αρμενία διέσυρε τη Σλιέμα Γουόντερερς από τη Μάλτα με 7-0 και περιμένει την αντίπαλο της στον τρίτο προκριματικό του Conference League από τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες.

Η Νόα βρίσκεται ήδη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι Αρμένιοι συνέτριψαν τη Σλιέμα Γουόντερερς από τη Μάλτα, εντός έδρας, με το «τρομακτικό» 7-0 και τελείωσαν από το πρώτο ματς την πρόκριση τους στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα περάσει από το Ίντερ Ντ' Εσκάλδες - ΑΕΚ. Βασικός για τους γηπεδούχους ο μέχρι πρότινος μπακ του ΟΦΗ Γκούντμουντουρ Θοράρινσον και μάλιστα έδωσε ασίστ στο 5-0.

Ο Πίνσον άνοιξε το σκορ στο 19', ο Πορτογάλος σέντερ φορ Γκονσάλο Γκρεγκόριο πέτυχε χατ τρικ (28', 31', 56), δυο γκολ έβαλε ο Εράλντο Τσινάρι (71', 72') και στο 90' ο Φερέιρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η... τυπική ρεβάνς θα γίνει σε μια εβδομάδα (1/8, 20:00). Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη νίκη αρμενικης ομάδας στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων.

Νόα (4-3-3): Γκαντσάρεβιτς - Μιλίκοβιτς (63’ Φερέιρα), Σίλβα, Πάμπλο Σάντος, Θοράρινσον - Μανβελιάν, Αβανεσιάν (63’ Χαρμπατζπουμιάν), Γκάμπος (74’ Ιμράν) - Πίνσον (63’ Σανγκαρέ), Τσινάρι, Γκρεγκόριο (79’ Αρίας)

Σλιέμα (3-4-2-1): Μπέντερ - Ενρίκε, Μποργκ, Αλκίνο - Όβερεντ (65’ Γκόμες), Μινάλα, Ζίμπο, Μπέρμαν (65’ Ατάρντ) - Πισάνι (77’ Οχαβούτσι), Ασεαμπόνγκ - Πλουτ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα