Πάξι - ΑΕΚ Λάρνακας 3-0: Βαριά ήττα και μια ανάσα από τον αποκλεισμό οι «κιτρινοπράσινοι» (vid)

Πάξι - ΑΕΚ Λάρνακας 3-0: Βαριά ήττα και μια ανάσα από τον αποκλεισμό οι «κιτρινοπράσινοι» (vid)

Νίκος Καρτσάκης
Η ΑΕΚ Λάρνακας υπέστη βαριά ήττα στην Ουγγαρία από την Πάκσι (3-0) και πλέον τα πράγματα ζορίζουν αφάνταστα αναφορικά με την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Λάρνακας στην Ουγγαρία, καθώς έχασε με το βαρύ 3-0 από την Πάξι και πλέον χρειάζεται μια επική ανατροπή την ερχόμενη εβδομάδα στην Κύπρο (1/8,19:00), για να περάσει εκείνη στην επόμενη φάση του Conference League.

id="head-0"> Πίσω στο σκορ από ολιγωρία της άμυνας, μεγάλη φάση με Ντίμερς

Μετά από ένα πρώτο δεκάλεπτο χωρίς φάσεις, ο Χάραστι εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα της ΑΕΚ και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Η ομάδα της Λάρνακας είχε τεράστια ευκαιρία στο 28’, με σουτ του Ντίμερς, το οποίο απέκρουσε με δυσκολία ο Σάμπανος. Στο 43’ οι Ούγγροι είχαν καλή στιγμή με το σουτ του Σαμπό, το οποίο έσωσε με προβολή ο Μιλίτσεβιτς.

 

id="head-1">Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων, ευκαιρία με Γκάμα στις καθυστερήσεις

Στο δεύτερο μέρος, οι «κιτρινοπράσινοι» επιχείρησαν να βρουν την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους. Στο 56’ η κεφαλιά του Σολ, κατέληξε στα χέρια του Σάμπανος, ενώ στο 61’ η Πάξι σκόραρε με τον Τοθ, ο οποίος έφυγε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα Αλομέροβιτς και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 74’ ο Ότβος με σουτ στην κίνηση, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 3-0 για τους Ούγγρους. Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο είχαν μια σημαντική στιγμή στο τέλος, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκάμα, το οποίο, ωστόσο, απέκρουσε, ο Σάμπανος.

id="head-2">Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Πάξι (Γκιόργκι Μπόγκναρ): Σάμπανος, Όσβαθ, Βας, Κίνικ, Ότβος, Σαμπό, Βέτσεϊ, Παπ, Βίντεκερ, Χάραστι, Χαν (39′ Τοθ).
/>ΑΕΚ (Χουάν Φεράντο): Αλομέροβιτς, Σάντσες (75′ Εκπολό), Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Σουάρεθ, Λέντες (67′ Ροντέν), Ντίμερς (75′ Γκάμα), Φαράζ, Γκιούρτσο (57′ Σάντος), Σολ (67′ Καμπρέρα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα