ΑΕΚ: Έχει λόγους να ελπίζει για... άλμα στους ισχυρούς του Conference League

ΑΕΚ: Έχει λόγους να ελπίζει για... άλμα στους ισχυρούς του Conference League

λιουμπι

bet365

H AEK μπορεί να χαμογελάει μετά τα πρώτα αποτελέσματα στον β΄προκριματικό γύρο του Conference League, καθώς είναι ορατή η άνοδος στους ισχυρούς στην κλήρωση των play-offs.

Η ΑΕΚ μπορεί να μην κατάφερε να καθαρίσει την υπόθεση - πρόκριση από το πρώτο ματς της «OPAP Arena» απέναντι στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν ρίχνει... κλεφτές ματιές στις επόμενες φάσεις του Conference League.

Και τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων μάλιστα πρέπει να τη χαροποίησαν ιδιαίτερα, καθώς πλέον η Ένωση έχει ελπίδες για άνοδο στους ισχυρούς στην κλήρωση των play-offs της διοργάνωσης, εφόσον φυσικά προκριθεί από τον δεύτερο και τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ χρειάζεται τέσσερις αποκλεισμούς ισχυρών από 13 συγκεκριμένα ζευγάρια στον β΄προκριματικό γύρο, με τα πρώτα αποτελέσματα να της κλείνουν το μάτι. Η Μακάμπι Χάιφα άλλωστε ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τη Σαμπάχ, ενώ Χαποέλ Μπερ Σεβά, Κλουζ και Αστάνα απέτυχαν να νικήσουν, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς.

Όλα αυτά βέβαια σε συνάρτηση και με τα αποτελέσματα στο Europa League, εκεί όπου οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να περάσουν τα φαβορί Άγιαξ, Μπράγκα, Μόλντε, Σερίφ Τιρασπόλ, Ραπίντ Βιέννης, Ριέκα και Τράμπζονσπορ, που έχουν καλύτερο συντελεστή.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που αφορούν την Ένωση στο Conference, με μαύρα γράμματα οι ισχυροί που εφόσον αποκλειστούν ανοίγουν δρόμο για την άνοδο της ΑΕΚ:

Μακάμπι Χάιφα-Σαμπάχ 0-3
Χάποελ Μπερ Σεβά-Τσέρνο Μόρε 0-0
Κλουζ-Νέμαν Γκρόντνο 0-0
Ζαλγκίρις-Πάφος 2-1
Μιλσάμι-Αστάνα 1-1
Ρίγα-Σλασκ Βρότσλαβ 1-0
Μπρούνο Μάγκπις-Κοπεγχάγη 0-3
Γάνδη-Βίκινγκουρ 4-1
Μπασακσεχίρ-Λα Φιορίτα 6-1
Λέγκια-Κέρναρφορ Τάουν 6-0
Ομόνοια-Τορπέντο Κουταΐσι 3-1
Φλοριάνα-Γκιμαράες 0-1
Ολίμπια Λιουμπλιάνα-Πολίσια Ζιτομίρ 2-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα