Ομόνοια: Ενημέρωση προς τον κόσμο που θα ταξιδέψει στην Γεωργία

Ομόνοια: Ενημέρωση προς τον κόσμο που θα ταξιδέψει στην Γεωργία

Newsroom
omonoia_kosmos
Ενημέρωση εξέδωσε η Ομόνοια, γνωστοποιώντας λεπτομέρειες για όσους φίλους της ομάδας ταξιδέψουν στη Γεωργία, για την ρεβάνς με την Τορπέντο Κουτάισι.

Αναλυτικότερα, η ενημέρωση από την ομάδα της Λευκωσίας:

«Σχετικά με τον αγώνα της ομάδας μας στην Γεωργία, ενημερώνουμε τους φιλάθλους που επιθυμούν να τον παρακολουθήσουν από το γήπεδο πως, λόγω περιορισμένου χρόνου, η αποστολή μας θα μεταβεί στην πόλη Κουτάισι με κανονική πτήση και ως εκ τούτου δεν είναι εφικτό να ετοιμαστούν «ταξιδιωτικά πακέτα» για τον κόσμο.

Συνεπώς, οι φίλοι της ομάδας μας που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στη Γεωργία έχουν την επιλογή να επικοινωνήσουν με τον συνεργάτη μας, το ταξιδιωτικό γραφείο Skylab, στο τηλέφωνο: 22775639, ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες του ταξιδιού τους αναλόγως διαθεσιμότητας.

Εννοείται πως όσοι φίλαθλοι επιθυμούν, μπορούν να προχωρήσουν από μόνοι τους στις ανάλογες διευθετήσεις.

Οι φίλαθλοι για να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον αγώνα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99241948. Αυτός θα είναι και ο τηλεφωνικός αριθμό επικοινωνίας με την ομάδα, για όσους φιλάθλους θα βρεθούν στη Γεωργία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα