Ίντερ ντ' Εσκάλδες - ΑΕΚ: Ελεύθερη είσοδος για τους οπαδούς της ομάδας της Ανδόρας

Newsroom
Ο Λιβάι στο ματς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες

bet365

Δεν θα υπάρχει εισιτήριο για τους οπαδούς της Ίντερ ντ' Εσκάλδες που θα βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στη ρεβάνς με την ΑΕΚ καθώς όπως ανακοινώθηκε η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Όπως έκανε και στον πρώτο γύρο, έτσι και στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League, η Ίντερ ντ' Εσκάλδες θα έχει ελεύθερη είσοδο για τους οπαδούς της.

Σε ανακοίνωσή της τονίζει πως κάθε οπαδός θα έχει τη δυνατότητα να έχει ελεύθερη πρόσβαση στις εξέδρες του γηπέδου εφόσον επιδείξει διαβατήριο από την Ανδόρα, ή κάρτα κατοίκου ή άδεια οδήγησης από τη χώρα.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Ίντερ ντ' Εσκάλδες, για να μην προκύψουν καθυστερήσεις, οι φίλοι της ομάδας καλούνται να έρθουν στο γήπεδο νωρίς καθώς τα απαραίτητα έγγραφα θα ζητούνται στις θύρες.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για την παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι, όπως ορίζει η UEFA, έχουν πάρει το 5% των εισιτηρίων που τους αναλογούν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα