Ίντερ ντ' Εσκάλδες - ΑΕΚ: Ζωντανά από την Cosmote TV

Ίντερ ντ' Εσκάλδες - ΑΕΚ: Ζωντανά από την Cosmote TV

Newsroom
Ίντερ ντ' Εσκάλδες - ΑΕΚ

bet365

Η Cosmote TV έφτασε σε συμφωνία με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες και θα μεταδώσει ζωντανά τη ρεβάνς της ΑΕΚ στην Ανδόρα την Πέμπτη (1/8). Καθοριστική η παρέμβαση της διοίκησης της Ένωσης.

Μέχρι σήμερα εκκρεμούσε η τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες την Πέμπτη (1/8, 19:30) στον αγώνα ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η Cosmote TV τελικώς έφτασε σε συμφωνία με την ομάδα της Ανδόρας και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά, με τους φίλους της ΑΕΚ να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κανονικά τη ρεβάνς για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό. Συγκεκριμένα ο εκτός έδρας αγώνας της ΑΕΚ με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να επιτευχθεί η συμφωνία ήταν καθοριστική η παρέμβαση της διοίκησης της ΑΕΚ, η οποία με τις κινήσεις της βοήθησε να γεφυρωθεί το μεγάλο χάσμα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η Ίντερ ντ' Εσκάλδες είχε... τρελές απαιτήσεις για τα δικαιώματα της αναμέτρησης, αλλά στο τέλος έπειτα από συνεχείς διαπραγματεύσεις βρέθηκε η «χρυσή τομή».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα