ΑΕΚ Λάρνακας - Πακς 0-2: Δεύτερη ήττα και «πικρός» αποκλεισμός από την Ευρώπη για τους «κιτρινοπράσινους»

ΑΕΚ Λάρνακας - Πακς 0-2: Δεύτερη ήττα και «πικρός» αποκλεισμός από την Ευρώπη για τους «κιτρινοπράσινους»

Newsroom
Η ΑΕΚ Λάρνακας υπέστη τη δεύτερη ήττα από την Πακς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Conference League.

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Πάκς, αυτή τη φορά στο «ΑΕΚ Αρένα».

Δύο γκολ στην «πλάτη» της και αντίο πρόκριση


Η ΑΕΚ Λάρνακας μπήκε με διάθεση να πιέσει και στο 7’ είχε σημαντική στιγμή, με το πλασέ του Γκάμα να φεύγει άουτ. Μάλιστα, στο 14’ ο Φαράζ πάσαρε στον Καμπρέρα, ο οποίος δεν τέλειωσε σωστά τη φάση. Οι Ούγγροι, αφού προειδοποίησαν στο 16’, με το σουτ του Τουθ, άνοιξαν το σκορ τρία λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χάραστι. Η ΑΕΚ, στη συνέχεια, επηρεάστηκε πολύ από τη συγκεκριμένη εξέλιξη και κρατούσε την μπάλα, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει. Δυστυχώς, για τους «κιτρινοπράσινους, στο 42’ ο Παπ βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε τον Αλμέροβιτς για το 0-2. Τρια λεπτά αργότερα, ο Σάμπανος απέκρουσε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Καμπρέρα.

Έπεσε ο ρυθμός, συμβιβασμένες με το αποτέλεσμα οι δυο ομάδες

Στο δεύτερο μέρος, με την υπόθεση πρόκριση να έχει ήδη κριθεί υπέρ των Ούγγρων, η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 52’, μετά από φαλτσαριστό σουτ του Γκάμα. Στο 75’ το φάουλ του Ντίμερς πέρασε άουτ, ενώ στο 83’ το σουτ του Ρομπέρζ πήγε επίση έξω. Όπως ήταν λογικό, οι δυο ομάδες δεν είχαν επιπλέον κίνητρο, με αποτέλεσμα, ο ρυθμός να πέσει και να μην υπάρξουν σημαντικές στιγμές. Στο 92', το σουτ του Ναούμ, αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι ενδεκάδες του αγώνα

ΑΕΚ (Χουάν Φεράντο): (Αλομέροβιτς, Σάντζιεζ (Μιλίτσεβιτς 45′), Γκόντσγουιλ,Ρομπέρζ,Γκαρσία, Ροντέν(Ναούμ 58′), Σουάρεθ, Φαράζ(Σάντος 67′), Ντίμερς, Γκάμα(Δημητρίου 77′), Καμπρέρα(Σολ 58′)


Πακς (Γκιόργκι Μπόγκναρ):(Σάμπανος, Όσβαθ(Κόβατς 81′),Ότβος, Βας, Λέντσερ, Σαμπό, Βέτσεϊ , Παπ(Μπαλόχ 74′) ,Βίντεκερ(Σίλιε 81′), Χάραστι(Σαμπό 59′), Τοθ(Μπόντε 59′).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα