Ίντερ Ντ' Εσκάλδες - ΑΕΚ: «Ξέσπασμα» της Ένωσης με τρία γκολ σε 12 λεπτά (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
aek

bet365

Η ΑΕΚ πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 12 λεπτά και πήρε τη νίκη στην έδρα της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες με 4-0. Χατ τρικ ο Λιβάι Γκαρσία, σκόραρε και ο Άμραμπατ από άψογη ασίστ του Μάνταλου.

Η ΑΕΚ χρειάστηκε 12 λεπτά καλού ποδοσφαίρου για να πετύχει τρία γκολ στην έδρα της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες και με σκορ 4-0 να πάρει τη δεύτερη νίκη της κόντρα στην ομάδα της Ανδόρας. Πρωταγωνιστής ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Στο 74' μετά από βαθιά μπαλιά του Χατζισαφί ο επιθετικός από το Τρινιντάντ Τομπάγκο έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με άψογο πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 83' συνεργάστηκαν δυο αλλαγές του Ματίας Αλμέιδα. Ο Μάνταλος «τρύπησε» την άμυνα των γηπεδούχων με εξαιρετική κάθετη μπαλιά, ο Άμραμπατ πάτησε περιοχή από τα δεξιά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-3.

Στο 86' ο ο Λιούμπιτσιτς πέρασε την μπάλα στον Γκαρσία, εξαιρετική περιστροφή του φορ της Ένωσης μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο οποίος με πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Πρώτο χατ τρικ του 26χρονου επιθετικού με τη φανέλα του Δικεφάλου και πρώτο του σε συλλογικό επίπεδο, καθώς είχε πετύχει κάτι ανάλογο σε ματς εθνικής του κόντρα στα Μπαρμπέιντος. Ο Λιβάι σε δυο ματς κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες είχε τέσσερα γκολ, μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα