Τορπέντο Κουτάισι - Ομόνοια 1-2: Άνετο πέρασμα από τη Γεωργία και βλέπουν Φέχερβαρ οι Πράσινοι (vid)

Τορπέντο Κουτάισι - Ομόνοια 1-2: Άνετο πέρασμα από τη Γεωργία και βλέπουν Φέχερβαρ οι Πράσινοι (vid)

Newsroom
Η Ομόνοια «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση επικρατώντας με 2-1 της Τορπέντο Κουτάισι στη Γεωργία (1/8). Οι παίκτες του Νταμπράουσκας, που είχαν προηγουμένως νικήσει με 3-1 κατάφεραν να διατηρτήσουν το προβάδισμά τους και να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ευρώπη και το Conference League.

Αποστολή εξετελέσθη για την Ομόνοια, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους παίκτες του να περνούν το... εμπόδιο της Τορπέντο Κουτάισι νικώντας άνετα με συνολικό σκορ 2-5.

Οι Πράσινοι, στη ρεβάνς της Γεωργίας επικράτησαν 2-1 των αντιπάλων τους στον τρίτο προκριματικό του Conference League και πλέον ετοιμάζονται για τα ματς που έρχονται κόντρα στην Φέχερβαρ.

1ο ημίχρονο

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν πιο γρήγορα ρυθμό και να κερδίζουν από πολύ νωρίς μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Η πρώτη τελική στο ματς καταγράφηκε στο 8' όταν ο Γιόνσεν δοκίμασε μία κεφαλιά που βρήκε σε ετοιμότητα τον Φαμπιάνο, ο οποίος έδιωξε με σχετική ευκολία.

Η Ομόνοια απάντησε στο 13΄με τον Εράκοβιτς, το συρτό σουτ του οποίου πέρασε για λίγο άουτ.

Οι Γεωργιανοί έδειχναν να έχουν το πάνω χέρι, ωστόσο οι Πράσινοι βρήκαν τη λύση και έφτασαν μέχρι το γκολ στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σεμέδο βρήκε χώρο στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το γύρισμα και βρήκε τον Στεπίνσκι, με τον δεύτερο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το παιχνίδι ήταν μοιράσμένο και οι γηπεδούχοι αδυαντούσαν να μειώσουν, παρά τις όποιες ευκαιρίες. Οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν για τα αποδυτήρια, με το συνολικό σκορ να είναι στο 1-4 υπέρ των Πρασίνων.

2ο ημίχρονο

Με το... καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα, με τον Γιασανέ να κάνει το 1-1 στο 47'.

Στο 54' ο Σεμέδο δοκίμασε να ανακτήσει το προβάδισμα της Ομόνοιας, ωστόσο ήταν άστοχος στην κεφαλιά που πήρε.

Ο ίδιος είχε ακόμα μία καλή στιγμή στο 67', όμως βρήκε σωστά τοποθετημένο τον τερματοφύλακα της Τορπέντο που αν και δύσκολα, έδιωξε την μπάλα.

Οι Γεωργιανοί έφτασαν κοντά στο 2-1 στο 74΄, αλλά ο Γιασανέ δεν βρήκε στόχο.

Η κατάσταση για την Τορπέντο έγινε ακόμα πιο δυσμενής όταν ο Κακουλλής ανετράπη εντός περιοχής, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι. Ο Σεμέδο ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας:
Φαμπιάνο, Μασούρας (23 Ντιουνκού), Κουλιμπαλί, Παναγιοώτου, Χαμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους (73′ Εβάντρο), Εράκοβιτς, Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίνσκι (73′ Κακουλλής).

Τα στιγμιότυπα του αγώνα


@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα