ΑΕΚ: Αγωνία για Γιόνσον, χάνει το ματς με τη Νόα στην Αρμενία

ΑΕΚ: Αγωνία για Γιόνσον, χάνει το ματς με τη Νόα στην Αρμενία

Δημήτρης Βέργος
Ο Γενς Γιόνσον της ΑΕΚ

bet365

Στην ΑΕΚ υπάρχει αγωνία για τον τραυματισμό του Γενς Γιόνσον, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις και δεν θα είναι διαθέσιμος σίγουρα για το πρώτο ματς με τη Νόα στην Αρμενία την προσεχή Τρίτη.

Η ΑΕΚ επιστρέφει από τη Βαρκελώνη έχοντας πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Conference League χθες βράδυ στην Ανδόρα χάρη στο 4-0 της ρεβάνς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες και πλέον ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι με τη Νόα στην Αρμενία την προσεχή Τρίτη. Ο Γενς Γιόνσον τραυματίστηκε στο πόδι, στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Δανό μέσο να αναμένεται αύριο να υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο Γιόνσον τη στιγμή του τραυματισμού του πονούσε πολύ, ενώ σχεδόν δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του επιστρέφοντας στον πάγκο, όπως φάνηκε και από τον τηλεοπτικό φακό. Αυτό όπως γίνεται αντιληπτό δημιουργεί αγωνία στην Ένωση προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του που θα επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Δεδομένα πάντως ο Γιόνσον θα χάσει το πρώτο παιχνίδι με τη Νόα την ερχόμενη εβδομάδα και μένει να φανεί πότε θα επιστρέψει, όταν διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει, μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο Γενς Γιόνσον της ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα