Νόα - ΑΕΚ: Ορίστηκε την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 19:00 το ματς στην Αρμενία

Νόα - ΑΕΚ: Ορίστηκε την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 19:00 το ματς στην Αρμενία

Newsroom
ΑΕΚ

bet365

Όπως αναμενόταν, η UEFA ανακοίνωσε ότι το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Νόα στην Αρμενία θα λάβει χώρα την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 19:00.

Οριστικά την Τρίτη στις 6 Αυγούστου θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Νόα στην Αρμενία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League με τη σέντρα να ορίζεται για τις 19:00.

Ήταν κάτι που αναμενόταν, να μετατεθεί δηλαδή η ημερομηνία της αναμέτρησης δύο μέρες πίσω και από Πέμπτη 8 Αυγούστου να λάβει χώρα την Τρίτη 6 Αυγούστου, με την UEFA να το ανακοινώνει και επίσημα.

Η ΑΕΚ θα πετάξει τη Δευτέρα για την Αρμενία και την προσεχή Τρίτη (6/8) στις 19:00 στο City Stadium του Αμποβιάν θα αντιμετωπίσει τη Νόα στοχεύοντας να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της OPAP Arena την Πέμπτη 15 Αυγούστου, για την οποία ήδη η Ένωση ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα