ΑΕΚ: Μόλις 4 ευρώ τα εισιτήρια για το ματς με τη Νόα στην Αρμενία

Newsroom
Νόα-ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει η προαγορά των εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς με τη Νόα στην Αρμενία, με το εισιτήριο να κοστίζει μόλις 4 ευρώ.

Εισιτήριο σε τιμή μόλις 4 ευρώ θα πληρώσει όποιος φίλος της ΑΕΚ ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αρμενία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νόα.

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, η προαγορά των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, με την UEFA νωρίτερα να ορίζει την πρώτη αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League για την ερχόμενη Τρίτη 6 Αυγούστου στις 19:00.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σας ενημερώνει ότι μπορείτε να προαγοράσετε το εισιτήριο σας για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Νόα, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Αυγούστου (19.00 ώρα Ελλάδας), στο Abovyan City Stadium. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 4 ευρώ.

Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς την προαγορά τους θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες με νέα ανακοίνωση για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων. Η διάθεση τους θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο στις 18:00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα