Νόα - ΑΕΚ: Με Πινέδα η ενδεκάδα της Ένωσης

Νόα - ΑΕΚ: Με Πινέδα η ενδεκάδα της Ένωσης

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ για την πρώτη αναμέτρηση με τη Νόα, στην Αρμενία. Αριστερό μπακ ο Κάλενς, στον πάγκο Λαμέλα και Περέιρα.

Την πρώτη του εμφάνιση για τη νέα σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ θα κάνει ο Ορμπελίν Πινέδα, εν μέσω των πιέσων της Μοντερέι και του μάνατζερ του. Ο διεθνής Μεξικανός χαφ βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου για την πρώτη αναμέτρηση με τη Νόα, στην Αρμενία (19:00, Cosmote Sport 1), για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, όντας ο παρτενέρ του Σιμάνσκι στη μεσαία γραμμή, στη θέση του τραυματία Γιόνσον.

Στην εστία της Ένωσης θα είναι ο Στρακόσα, ο Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνα, με τον αρχηγό Βίντα και τον Μουκουντί δίδυμο στόπερ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας προτιμήθηκε ο Κάλενς, με τους Χατζισαφί και Πήλιο να είναι στον πάγκο. Ελίασον και Γκατσίνοβιτς θα είναι στα άκρα και ο Λούμπιτσιτς πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο βρίσκονται για πρώτη φορά ο Έρικ Λαμέλα και ο Ρομπέρτο Περέιρα, ενώ διαθέσιμος για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν είναι και ο Στίβεν Τσούμπερ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Κάλενς, Σιμάνκσι, Πινέδα, Ελίασον, Λούμπιτσιτς, Γκατσίνοβιτς, Λιβάι Γκαρσία

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα βρίσκονται οι: Θεοχάρης, Πήλιος, Άμραμπατ, Λαμέλα, Τσούμπερ, Κοϊτά, Μάνταλος, Φερνάντες, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Χατζισαφί, Περέιρα.

11ada AEK

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα