ΑΕΚ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ρουζομπερόκ και Χάιντουκ

Newsroom
Ο Μάρκο Λιβάγια της Χάιντουκ Σπλιτ

bet365

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στα play-offs των προκριματικών του Conference League, Ρουζομπερόκ και Χάιντουκ Σπλιτ, άφησαν τα πάντα ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς τους, αφού «κόλλησαν» στη λευκή ισοπαλία.

Η ΑΕΚ έβαλε τον εαυτό της σε δύσκολη θέση κόντρα στη Νόα και είναι πλήρως επικεντρωμένη στο να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας και να πάρει το εισιτήριο για τα play-offs των προκριματικών του Conference League. Αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν έχει το βλέμμα της και στο έτερο ζευγάρι που την ενδιαφέρει, αφού, αν η ίδια περάσει τους Αρμένιους, θα βρει μπροστά της τη νικήτρια του Ρουζομπερόκ - Χάιντουκ Σπλιτ.

Οι δύο τελευταίες ωστόσο, άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά την πρώτη τους «μονομαχία», αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως σκορ (0-0) στη Σλοβακία. Έτσι, τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς που θα λάβει χώρα στην Κροατία την Πέμπτη (15/08 - 22:00). Αξίζει να σημειωθεί πως χρόνο συμμετοχής για τη Χάιντουκ πήραν τόσο ο Πέρισιτς, όσο και ο Ράκιτιτς που πέρασαν ως αλλαγή στο ματς (στο 60' και το 74' αντίστοιχα). Ο δεύτερος αντικατέστησε τον... γνώριμο για την Ένωση, Μάρκο Λιβάγια, που είχε ξεκινήσει βασικός.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα