Ξέσπασε σε λυγμούς ο Κακουλλής: «Πέτυχα όλα μου τα όνειρα με την Ομόνοια»

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Κακουλλής: «Πέτυχα όλα μου τα όνειρα με την Ομόνοια»

Newsroom
κακουλλης κλαματα
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ματς Ομόνοια - Φέχερβαρ, καθώς αυτό ίσως σηματοδοτούσε και το τέλος της μακράς πορείας του στους Πράσινους.

Γλυκόπικρη ήταν η νίκη της Ομόνοιας απέναντι στη Φέχερβαρ, για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League. Οι Πράσινοι μπορεί να πήραν ένα σημαντικό πλεονέκτημα κόντρα στους Ούγγρους, ωστόσο κλήθηκαν να αποχαιρετήσουν ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά τους, τον Ανδρόνικο Κακουλλή.

Ο ίδιος ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, κάνοντας την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/8) την τελευταία του για την ομάδα της Λευκωσίας. Στις δηλώσεις του εμφανίστηκε συγκινημένος και μοιράστηκε τα συναισθήματά του με τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον απόηχο της αναμέτρησης ο Κακουλλής:

«Ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμένα. Δεν ήθελα να έρθει αυτή η νύχτα. Είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ομόνοια για τώρα. Θα πάω να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό και γιατί όχι σε λίγα χρόνια να επιστρέψω εδώ, μαζί με τον κόσμο και να είμαι ξανά στην Ομόνοια».

Για τη μεταγραφή του: «Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες. Δεν περίμενα να έρθει αυτή η μέρα. Πέτυχα πράγματα που ήθελα να κάνω από παιδί με την Ομόνοια. Έκανα όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα με την Ομόνοια. Έκανα περήφανη την οικογένειά μου, γιατί γι’ αυτήν παίζω πάνω απ’ όλα. Στόχος μου ήταν να παίξω με αυτή την ομάδα, να πάρω το περιβραχιόνιο, και να έχω το «9». Ευχαριστώ τον κόσμο κι ελπίζω όταν το θελήσω υπάρχουν και οι κατάλληλες περιστάσεις και φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα