Χάιντουκ Σπλιτ: Στα «μαχαίρια» Γκατούζο και Πέρισιτς, εκτός ομάδας ο Κροάτης!

perisic-croatia

bet365

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στην - πιθανή ευρωπαϊκή αντίπαλο της ΑΕΚ - Χάιντουκ Σπλιτ, με τον Τζενάρο Γκατούζο να θέτει εκτός ομάδας ένα από τα πιο δυνατά ονόματά της, τον Ιβάν Πέρισιτς.

Μια ωραία ατμόσφαιρα στη Χάιντουκ Σπλιτ. Ή και όχι... Οι Κροάτες θα βρεθούν στον δρόμο της ΑΕΚ στα play-offs του Conference League, αν οι ίδιοι προσπεράσουν το εμπόδιο της Ρουζομπερόκ και η Ένωση κάνει την ανατροπή απέναντι στη Νόα, όμως δεν δείχνουν να είναι και στην καλύτερη κατάσταση.

Για την ακρίβεια το κλίμα εντός της ομάδας είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα Index.hr, ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τον Ιβάν Πέρισιτς, ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στα αποδυτήρια, και ο Ιταλός κόουτς έθεσε τον 35χρονο εκτός ομάδας επ αορίστου για πειθαρχικούς λόγους!

Ο Ιταλός κόουτς φέρεται να είναι πολύ δυσαρεστημένος με τη στάση του Πέρισιτς και για αυτό αποφάσισε να τού... τρίξει τα δόντια, δίχως ακόμα να είναι γνωστό το τι θα ακολουθήσει.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα