ΑΕΚ: Αποδοκιμασίες από τον κόσμο και η ενωτική κίνηση του Αλμέιδα (vids)

ΑΕΚ: Αποδοκιμασίες από τον κόσμο και η ενωτική κίνηση του Αλμέιδα (vids)

Newsroom
aek eurokinisi

bet365

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Νόα οι φίλοι της Ενωσης αποδοκίμασαν τους «κιτρινόμαυρους» και ο Ματίας Αλμέιδα τους κάλεσε όλους κοντά του, έκαναν έναν κύκλο και φώναξαν «ΑΕΚ».

«Αντίο» στην Ευρώπη είπε απόψε (15/8) η ΑΕΚ, παρά τη νίκη της με 1-0 επί της Νόα, καθώς δεν κατάφερε να «γυρίσει» το 3-1 που έχασε την περασμένη εβδομάδα στην Αρμενία, στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού για τον 3ο Προκριματικό του Conference League.

Αμέσως μόλις τελείωσε το παιχνίδι οι φίλοι της Ενωσης αποδοκίμασαν τους «κιτρινόμαυρους», ενώ οι παίκτες βρίσκονταν μαζί στον ευρύτερο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Ματίας Αλμέιδα από την πλευρά του μιλούσε στον ρέφερι και προς στιγμήν έδειξε να κατευθύνεται εκνευρισμένος στα αποδυτήρια, όμως επέστρεψε και πήγε στους ποδοσφαιριστές του.

Εκεί τους φώναξε γύρω του, έκαναν ένα κύκλο, τους μίλησε για λίγο και όλοι μαζί φώναξαν «ΑΕΚ», εν' μέσω των αποδοκιμασιών που συνεχίζονταν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα