Ο Ισπανός Μουνέρα στο Παναθηναϊκός - Λανς και ο Λιθουανός Ρούμσας στο Σάμροκ - ΠΑΟΚ

Newsroom
Ο Ισπανός Μουνέρα στο Παναθηναϊκός - Λανς και ο Λιθουανός Ρούμσας στο Σάμροκ - ΠΑΟΚ

bet365

Η UEFA έκανε γνωστούς και τους διαιτητές των δεύτερων αγώνων του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, με τον Μουνέρα να διευθύνει τον αγώνα των «πρασίνων» και τον Ρούμσας αυτόν του «δικεφάλου του βορρά».

Η UEFA όρισε τους διαιτητές και στις ρεβάνς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ σε Conference League και Europa League που θα γίνουν την επόμενη Πέμπτη (29/08), με τον Ισπανό Χουάν Μαρτίνεθ Μουνέρα να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ και τον Λιθουανό Ντονάτας Ρούμσας.

Στο ματς των «πρασίνων» με την γαλλική Λανς, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 21:00, ο Ισπανός διαιτητής θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντιέγκο Μπαρμπέρο και Μιγκέλ Μαρτίνεθ ενώ τέταρτος θα είναι ο Σέζαρ Σότο Γκράντο. Στο VAR θα βρίσκονται οι Αλεχάντρο Ερνάντεθ και Αλεχάντρο Μιγκέλ Ρουίθ.

Στον αγώνα του «δικεφάλου του βορρά», ο Λιθουανός θα έχει ως βοηθούς τους Αλεξάντρ Ράντιους και Ντοβίντας Σουτζιεντέλις ενώ τέταρτος θα είναι ο Ρομπέρτας Βαλικόνις. Στο VAR βρίσκονται οι Ολλανδοί Πολ Φαν Μπόεκελ και Γιοκέμ Καμπφούις.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα