ΠΑΟΚ: Στον «αέρα» η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Πρόβλημα με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία, με τους «πράσινους» να δίνουν τα δικαιώματα σε live streaming πλατφόρμα η οποία δεν έχει εμβέλεια σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο ΠΑΟΚ στις 29/8 θα αντιμετωπίσει στην Ιρλανδία την Σάμροκ Ρόβερς στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη για τα play offs του Europa League. Για την αναμέτρηση της Ιρλανδίας έχει προκύψει σοβαρό πρόβλημα όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη. Οι άνθρωποι της Σάμροκ εξέδωσαν ανακοίνωση εναντίον του τηλεοπτικού τοπίου στην χώρα εκφράζοντας την απογοήτευσή τους.

Στην συνέχεια μάλιστα έδωσαν τα δικαιώματα στη Live Steaming πλατφόρμα LOI TV. Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη πλατφόρμα, είναι πως δεν έχει εμβέλεια σε Ελλάδα και Κύπρο. Ουσιαστικά η συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει πολύ με αυτή της ΑΕΚ και τη ρεβάνς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες, όπου και τότε η λύση βρέθηκε την τελευταία στιγμή, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και τώρα, καθώς η NOVA θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να μπορέσει να μεταδώσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα