Παναθηναϊκός: Χωρίς Μαντσίνι και Βιλένα κόντρα στη Λανς

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μαντσίνι και Βιλένα κόντρα στη Λανς

Newsroom
vilena_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι των play off του Conference League κόντρα στη Λανς και σε αυτή δεν βρίσκεται ο Μαντσίνι λόγω τιμωρίας καθώς συμπλήρωσε κάρτες αλλά και τον Τόνι Βιλένα.

Την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι της σειράς του με τη Λανς που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (22/8) στο πλαίσιο των Play Off του Conference League ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.

Η αποστολή των «πράσινων» θα «πετάξει» αύριο για τη Γαλλία και σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Μαντσίνι (τιμωρημένος με κάρτες) και Βιλένα.

Πιο συγκεκριμένα αποτελείται από τους εξής: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ινγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Κάτρης, Μπρέγκου, Φρόκου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα